< Tilbage

Dansk Hesteforsikring og Dansk Varmblod forlænger samarbejdet05-09-2021 - 16:01

For Dansk Varmblod er Dansk Hesteforsikring en mangeårig og trofast samarbejdspartner, og derfor er det glædeligt at kunne meddele, at Dansk Hesteforsikring har valgt at forlænge deres hovedsponsorat frem til 2027

Partnerskabet mellem Dansk Hesteforsikring og Dansk Varmblod blev indledt i 2008, og sidenhen har samarbejdet udviklet sig år for år. Som hovedsponsor i Dansk Varmblod lægger Dansk Hesteforsikring navn til alle Dansk Varmblods auktioner, hvor de bl.a. sørger for, at de handlede føl og heste er forsikrede de første 14 dage efter hammerslag.

 

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning lægger Dansk Hesteforsikring navn til Hal E, der under arrangementet hedder Dansk Hesteforsikring Arena. Sponsorsamarbejdet rækker også til alle forbundets syv regioner, der har stor gavn af Dansk Hesteforsikrings opbakning. Samarbejdet udvides nu også til at omfatte Dansk Varmblods Egnethedstest og Unghestechampionat i springning.

 

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe glæder sig over den trofaste støtte. Han udtaler:

– Vi er superglade for at kunne fortætte den mangeårige samarbejdsaftale, der i 2026 har stået på i 18 år. Det er vigtigt at have samarbejdspartnere med i udviklingen, og det gør en stor forskel for Dansk Varmblod, at Dansk Hesteforsikring altid har bakket op.

 

Merete Leth Keller fra Dansk Hesteforsikring supplerer:

– Vi er meget glade for et så stabilt og langt samarbejde, hvor vi i en årrække har bakket op om hingstekåringen og auktionerne. Vi vil også gerne støtte op om den videreudvikling af avlernes opdræt, og derfor glæder vi os til også at være sponsor for Dansk Varmblods Egnethedstest og Unghestechampionat i springning. Vi har hidtil været mest engageret i dressur, men på denne måde kommer vi også ud på springbanerne.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem