< Tilbage

Flamboyant er et helt særligt hingsteføl18-10-2021 - 16:50

Søger du et helt særligt dressurføl, så kan det være du skal kigge på kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, der løber af stablen i denne uge ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, og så vil du nok få øje på hingsteføllet Flamboyant R

Kollektionen af 21 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, der alle er nøje udvalgt på type, funktion og afstamning.

 

Dressurhingsteføllet Flamboyant R e. Fynch Hatton/ De Noir (opdr. Rebecca Bæk Larsen) slægter sin succesfulde far på i såvel type og udstråling som bevægelser.

 

Det er et ædelt hingsteføl med et skønt maskulint udtryk. Han meget velbygget, harmonisk og storrammet med flotte partier. Bevægelsen i trav og galop fremragende, og han går dejligt op-ad-bakke og med godt smidighed og et godt afskub.

 

Flamboyant R's mormor er elitehoppen Daisy, som også er mormor til bl.a. S-hesten i dressur, Lobergs Arthur, der går Grand Prix. I hoppestammen finder man flere gode præstationer.

 

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens auktionen afsluttes ved den fysiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 17.00.

 

Se kollektionen her og find video af føllene.

 

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem