< Tilbage

10-tals ridning til egnethedstest i region 720-11-2021 - 16:29

Dansk Varmblods egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors blev i dag afviklet i region 7 på Brønderslev Rideklub. Det var en vallak efter Grand Galaxy Win fra Helgstrand Dressage, der løb med sejren og blev blandt andet belønnet med 10 i kapacitet

Dommerteamet, Dennis Fisker og Birthe Lyder, har i dag stået for at dømme 41 ungheste.  

Dagens vinder, Global Connect e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Tina og Henrik Blixenkrone) redet af Eric Guardia, blev helt ekstraordinært belønnet med et 10 tal i kapacitet, 9 i skridt, trav og ridelighed samt 9,5 i galop. Den samlede score lød på 930,00 point. Global Connect er helbror til hingsten Global Player, der er kåret i Danmark og Tyskland og har gået UVM-finale i år.

 

Dagens næstbedste hest blev guldmedaljehoppen Roxette e. Revolution/ Quite Easy (opdr. Stutteri Sorgenfri Steffen K. Sunesen). Redet af Søren Wind fra Nordentoft Equestrian, blev hun belønnet med 9 i trav, galop og kapacitet, og 8,5 i skridt og ridelighed, hvilket gav en samlet score på 880,00 point.

 

Triumph Villa e. Vitalis/Blue Hors Zack (opdr. Triumph Dressage) fra Helgstrand Dressage blev redet af Michael Grønne Christensen til en tredjeplads med 870,00 point. Vallakken fik 9,5 for galop, 9 for kapacitet, 8,5 i trav og ridelighed og 8 i skridt.

 

Denne weekend er den sidste weekend med egnethedstest, så det afsløres snart hvilke ekvipager, der skal ride i Herning i 2022.

 

Klassens resultat.

 

Læs mere om Dansk Varmblods egnethedstest.

 

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen. Billederne vil være online på ridehesten.com i løbet af weekenden. 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem