< Tilbage

– En velredet hest, trænet korrekt ift. dens alder21-11-2021 - 15:30

I dag har 15 springheste været i ilden ved Dansk Varmblods egnethedstest i springning præsenteret af Dansk Hesteforsikring, som fandt sted i region 1 i Vallensbæk på Sjælland

I dag bliver der afviklet egnethedstest i både springning og dressur i Dansk Varmblods region 1. Først på banen i Vallensbæk var 15 unge springheste, der stillede op i Dansk Varmblods egnethedstest i springning præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Senere i dag følger dressurhestene.

 

Hallen i Vallensbæk er i dagens anledning pyntet flot op med lyskæder hele vejen rundt og juletræer i hjørnerne, så stemningen må siges at være sat, nu hvor årets egnethedstests også lakker mod enden.

 

Dagens vinder i egnethedstesten for springheste blev Grimble e. Grim St. Clair/ Landos (opdr. Mia Kansager og Claus Skov), som med Thomas Velin i sadlen red sejren i hus med en samlet score på 825 point og en ridelighedskarakter på 8,5, som netop gjorde udslaget i forhold til førstepladsen. Hesten scorede 8 for både teknik og galop og 8,5 for kapacitet og ridelighed. Om den sagde de to dommere, Bo K. Møller og Johnny Hansen, at det er en velredet hest, som er trænet korrekt i forhold til dens alder.

 

Dagens næstbedste hest, som ovenikøbet kom meget tæt på førstepladsen, idet den også fik 825 point, var S.P. Charimo e. Chaman/ Clarimo (opdr. Martin B. Poulsen ApS). Den fik med Sandra Enemark i sadlen 8,5 for kapacitet og galop samt 8 for teknik og ridelighed. Netop ridelighedskarakterens afgør placeringen, når der er to heste med præcis samme antal samlede point i toppen, så Sandra og Charimo var meget tæt på førstpladsen.

 

På tredjepladsen blev det Krogsågårds Petit Favorit e. Favorit Ask/ Robin Z I (opdr. Familien Hoffmann Jensen), der med Anna Victoria Weilsby i sadlen opnåede samlet 800 point. Hesten fik nemlig præcis fire 8-taller i teknik, kapacitet, galop og ridelighed.

 

Actionbreak e. Action-Breaker/ Baloubet du Rouet blev fjerde og sidste placerede i klassen, idet den med Silje Kristoffersen i sadlen opnåede 737,5 point. Den fik nemlig karaktererne 7,5 for teknik, kapacitet og galop og et 7-tal for ridelighed.

 

Klassens resultat.

 

Denne weekend er den sidste weekend med egnethedstest, så det afsløres snart hvilke ekvipager, der skal ride i Herning i 2022.

 

Læs mere om Dansk Varmblods egnethedstest.

 

Ridehestens fotograf var til stede hele dagen, og billeder forventes at være online i morgen, mandag eller hurtigst derefter.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem