< Tilbage

10 i trav til Atterupgaards Delahaye21-11-2021 - 19:38

Denne søndag blev der afviklet Dansk Varmblods egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors i region 1 på Vallensbæk Ridecenter. Sejren gik til Atterupgaards Delahaye, som blev belønnet med et 10-tal for hendes imponerende trav

I dag var hele 50 heste til start ved Dansk Varmblods egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors, og de blev bedømt af Dennis Fisker og OL-drommer i dressur Susanne Baarup.

 

Ét enkelt 10-tal blev i dag givet, og det gik til hoppen Atterupgaards Delahaye e. Foundation/ Bon Bravour (opdr. Atterupgaard) for hendes imponerende trav. Der blev heller ikke uddelt mange 9-taller, men af dem, der blev, gik tre til Atterupgaard-hoppen for galop, ridelighed og kapacitet, mens der for skridt blev givet 8. Dette gav en samlet karaktersum på 900,00 point og en sejr til hoppen, som blev redet af Selina Solberg. Dette bringer også ekvipagen ind på en delt tredjeplads på landsplan for egnethedstesten i dressur.

 

På andenpladsen blev det endnu en hoppe, Springborgs Abiza e. Asgards Ibiza/ Rubin-Royal (opdr. Stutteri Springborg), redet af Kathrine Springborg. Hoppen blev belønnet med 9 i ridelighed og 8,5 i både trav, galop og kapacitet samt 8 i skridt og opnåede en samlet karaktersum på 875,00 point.

 

Tredjepladsen blev besat af Søbakkehus Duffy e. Sezuan/ Uno Don Diego (opdr. Michael Søgaard), redet af Michael Søgaard. Hoppen blev belønnet med 9 for skridt, galop og kapacitet og opnåede en samlet karaktersum på 870,00 point.

 

Dagens egnethedstest var den sidste for i år, og det vil derfor snart være muligt at se, hvilke heste der er kvalificeret til finalen, som afvikles ved hingstekåringen i Herning den 9-13. marts 2022.

 

Klassens resultat.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem