< Tilbage

Foreløbig status om sommerens arrangementer14-04-2020 - 11:35

Vigtig besked fra formand Jan Pedersen om, hvordan DV forholder sig til COVID-19

Nedenstående på vegne af Dansk Varmblods formand Jan Pedersen

 

Kære alle!
Som de fleste af jer allerede ved, meddelte Statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde i aftes en forlængelse af diverse restriktioner, hvoraf især to forhold får indflydelse på vores arrangementer den kommende sommer.
Forbuddet mod forsamling af mere end 10 personer er forlænget til d. 10 maj. Det vil sige at frem til 10. maj, kan vi ikke lave arrangementer. Store arrangementer som festivaler, store markeder og lignende store arrangementer er aflyst til og med august måned. Der blev på pressemødet stillet en definition af "store arrangementer" i udsigt. En sådan kommer  forhåbentligt indenfor nærmeste fremtid. Indtil da fortsætter vores planlægning af de forskellige arrangementer.

 

Vi håber, at der henover sommeren vil komme nye lempelser, der vil gøre det muligt at gennemføre Eliteskuet og Elitefølauktionen. 
De to ovennævnte restriktioner vil under alle omstændigheder ramme vores forbund, men indtil vi har en klar definition af "store arrangementer", er vi nød til at slå koldt vand i blodet og vente med en endelig beslutning vedrørende de arrangementer, der er planlagt ijuni, juli og august. Det gælder også føl - og 2 års skuer.
Vi skal have kåret vore hopper, og vi håber at kunne udvikle en model for selve afviklingen, der respekterer de offentlige spilleregler, der vil være gældende til den tid.
Stationsafprøvning på Tørring Ridecenter den 1.-29.juni afholdes som planlagt, men uden publikum.
Med ønsket om en god folings- og ifolingssæson trods alt

Jan Pedersen
Formand

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem